Militracks 2021

Zaterdag 25 september 2021
  • Oorlogsmuseum Overloon

In het weekend van 25 en 26 september kun je bij het Oorlogsmuseum Overloon terecht voor het grootste evenement ter wereld op het gebied van Duitse voertuigtechniek uit de Tweede Wereldoorlog. 

Tijdens het Militracks-weekend zijn er Duitse motoren, personenvoertuigen, vrachtwagens, halfrupsen en tanks te zien, die overwegend in dienst waren bij de Wehrmacht. De Duitse voertuigtechniek was in die tijd in veel gevallen kwalitatief beter dan die van de Geallieerden. Op Militracks wordt getoond - en in sommige gevallen ook letterlijk - hoe die techniek werkte. De voertuigen staan overigens niet alleen statisch opgesteld, maar rijden ook rond op het speciale, anderhalf kilometer lange parcours in het museumpark. Het is ook mogelijk om mee te rijden. Kaartjes daarvoor kun je op het terrein zelf kopen.

Entreekaarten zijn vooraf alleen online te bestellen of, als er nog over zijn, zullen aan de kassa te koop zijn op de dag zelf. En mocht Militracks uitverkocht zijn, dan melden we dat ook op de website. 

Terug naar overzicht
Militracks 2021
© 2021 - Venray Bloeit
Created by