Partners

De partners in Venray Bloeit willen bijdragen aan goed leven, werken en vertoeven in de gemeente Venray. Dat doen zij met een geldelijke bijdrage, maar vooral ook met ondersteuning in de organisatie van evenementen, communicatie en het delen van kennis. We stellen ze graag aan u voor.

 

Venray Centraal

Venray Centraal is de ondernemersvereniging van het kernwinkelgebied in Venray. Het doel is het krachtig bundelen, coördineren en/of initiëren van alle (ondernemers)initiatieven om het kernwinkelgebied van Venray aantrekkelijk te houden voor het winkelend publiek. Door gezamenlijk te investeren in bijvoorbeeld promotie, marketing en de aankleding van de openbare ruimte (zoals kerstverlichting), zorgen zij ervoor dat consumenten graag naar de binnenstad komen. 

 

Toeristisch Recreatief Platform Venray

Het Toeristisch Recreatief Platform Venray is een organisatie van en voor ondernemers in recreatie en toerisme. Het is een bindende en stimulerende organisatie voor de toeristisch recreatieve sector in de gemeente Venray. Het zet zich in voor promotie en marketing van het in de gemeente Venray aanwezige aanbod op gebied van toerisme en recreatie.

 

Gemeente Venray

De gemeente Venray is bestuurlijk verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de gemeente.
Uit het collegeprogramma 2014-2018: ‘We koesteren in Venray ons gevarieerd bedrijfsleven en een woon-leefklimaat met een divers en onderscheidend voorzieningenniveau. Er is een bruisend en bloeiend cultureel, maatschappelijk en economisch hart waar activiteiten
en initiatieven van, voor en door ondernemende inwoners van Venray worden gestimuleerd’.

 

Woontafel

De Woontafel is een unieke samenwerking tussen makelaars, bouwbedrijven, financiële instellingen, ontwikkelaars, adviseurs, grondeigenaren en gemeente Venray. Samen houden zij het woonaanbod op peil en zorgen voor passende en betaalbare woongelegenheid.

 

Rabobank Horst Venray

Rabobank Horst Venray is een financiële dienstverlener die haar coöperatieve kracht graag inzet voor haar klanten en de samenleving.

 

Suyderland 

Suyderland is landelijk actief in winkel- en bedrijfsvastgoedbeleggingen en commerciële projectontwikkeling. De organisatie is goed op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt in Venray. Het bedrijf investeert niet alleen in commercieel vastgoed, winkel- en woningportefeuilles maar ook in het maatschappelijk welzijn van gemeente Venray.

 

Markt 

Elke maandag staat van 11.00 tot 17.00 uur een gezellige weekmarkt in het centrum van Venray. Op het Henseniusplein en het Schouwburgplein staan wekelijks zo’n 40 kramen. De marktlieden bieden er de meest uiteenlopende artikelen aan. Van groenten, fruit, kaas, vis en bloemen tot kleding, parfum, sieraden, lederen tassen, ondergoed en lingerie. En van gereedschap en wenskaarten tot dierenbenodigdheden. Je vindt er alles. Ideaal voor de wekelijkse boodschappen en ook heerlijk om gewoon rond te struinen. Tot maandag!

 

VOP

VOP is een Venrays Ondernemers Platform waar ruime tien ondernemings-verenginingen uit de regio Venray en Wanssum zijn ondergebracht. De gezamenlijke ondernemingen zorgen ook jaarlijks voor het Nieuwjaarsevenement in de Schouwburg Venray waar de Venrayse Ondernemers Prijzen uitgereikt worden aan de ondernemer van het jaar.