Woontafel Venray

De Woontafel Venray brengt alles wat met woningbouw te maken heeft bij elkaar. Partijen werken erin samen om de woningmarkt en de verkoop van bouwkavels te stimuleren.  

 


WoonEvent Venray

23 - 24 september 2017

Woonevent Venray op 23 en 24 september 2017! Ook dit jaar weer het Woonevent in de schouwburg van Venray waar architecten, notarissen, makelaars, projectontwikkelaars, bouwondernemingen en toeleveranciers voor de bouw zich presenteren. U kunt hier informatie vinden als u wilt gaan bouwen of verbouwen. Maar ook bedrijven die zich hier willen presenteren kunnen zich per e-mail aanmelden voor deelname. 

 

Het WoonEvent is een informatieve beurs voor iedereen die meer informatie wil op het gebied van wonen. Denk daarbij niet alleen aan het kopen of verkopen van een huis maar ook aan verzekeringen, inrichten, verbouwen, hypotheken etc. Ook het Bedrijvennetwerk Energiezuinig Venray presenteert met tal van tips en ideeën om in en om uw woning energie te besparen. Ruim 25 ondernemers presenteren zich dit weekend met hun diensten en producten op het gebied van wonen.

 

Venray Bloeit, ook op het gebied van wonen.